Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 29 august, Capricornii numara banii. Poate si pentru ca, dinspre casa a VIII-a a beneficilor materiale si castigurilor dobandite prin intermediul unor persoane sau institutii le parvin sume ce trebuie administrate corect.

Intre 29 august dupa-amiaza si 31 august dimineata, acesti nativi se simt cuprinsi de dorinta de a fi buni, cumsecade, ingaduitori. Vor sa faca numai fapte bune, adopta o atitudine crestina “activa”: ajuta, imprumuta cu bani, fac servicii, dau de pomana, tin slujbe, etc. Sensibilitatea lor, sporita in aceasta perioada si de faza Lunii Pline, ii impinge sa faca o serie de gesturi si sa aiba o serie de initiative pe care nu le-au mai avut de mult.

In felul acesta ei doresc si poate ca si reusesc sa se impace cu ei insisi, cu cele sfinte, cu restul lumii, gasind astfel, echilibru si armonie interioara. Intre 31 august seara si 2 septembrie dimineata, unele evenimente din viata rudelor ii mobilizeaza. Uneori solicitarile aproape ca le depasesc puterea de a face fata situatiilor complexe, alteori aceste evenimente ii nemultumesc prin turnura virulenta si riscanta pe care o iau ca interes, miza, sentimente si decizii luate de catre aceia care contravin constiintei, conduitei sau nevoilor lor actuale.

In cazuri particulare, ceea ce face sau a facut, candva, un membru de familie, loveste in imaginea sau statutul socio-profesional al unui Capricorn. Din dorinta de a-si pastra cumpatul dar si de pe urma impulsului astral, intre 2 septembrie dupa-amiaza si 4 septembrie, Capricornii vor ordine in ganduri, temperanta in trairile afective, gustand din binefacerile rabdarii, si masurii in fata placerilor vietii care ii ademenesc. Vor, pentru existenta lor, un poem de dragoste nu un roman politist.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...