Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 29-04 August 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, situatii favorabile nativilor prin posibilitatea de a contracara atacurile publice, de a-si repara imaginea sau statutul profesional destabilizat.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, un prieten sau un grup de apropiati ai nativului dovedesc indiferenta, neseriozitate, lipsa de caracter; unii il pot barfi, altii il pot critica pe nedrept si, in sfarsit, altii il pot “lucra”, pe ascuns.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului. In felul acesta, casa a VII-a, a relatiilor parteneriale dar si a relatiilor de ostilitate va fi controlata de un factor astral pozitiv, pana pe 26 august a.c. Chiar daca nu va fi un tranzit major in latura sa pozitiva (Micul Benefic facand aspecte proaste cu planetele din celelalte trei semne Cardinale ale zodiacului, in special cu “fratele” lui mai mare, Jupiter, Marele Benefic), totusi, in privinta contractelor, a negocierilor si a rezolvarii conflictelor el le va da nativilor puterea de a rezista discutiilor in contradictoriu si de a face fata, la stresul unor ipostaze dramatice care vor angaja casele I, IV, VII si X prin posibile amenintari, reclamatii, presiuni morale, santaj.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, rastimp in care unele persoane nascute in aceasta zodie, vor analiza ce e legal si ce nu e in ceea ce li se intampla si cat de corect sau de profitabil va fi sa adopte una sau alta dintre strategiile intre care oscileaza, in prezent. Moment al evaluarii mai putin lucide, desfasurate pe terenul “fierbinte” al trairilor intense, subiective, chiar daca justificate. De aceea, este bine ca nativii sa nu ia o decizie acum, la furie, la suparare, la manie sau la emotie, si sa astepte, daca se poate, pana pe 10 octombrie a.c., cand, unul dintre principalii stalpi ai acestui Patrat mistic, Jupiter, va parasi Balanta, destramand contextul.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, nativii vor avea rabdare si mai multa masura.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...