Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 28 si 29 noiembrie pun relatiile parteneriale intr-un cadru dificil. Nativii vor constata ca, parca deodata, nu se mai pot intelege cu nimeni.

O stare generala de iritare, de nervozitate se tese in jurul lor alterand conversatiile sau dialogurile utile si necesare, transformandu-le in cearta sau disputa. Nimeni nu e atent la argumente, toata lumea, inclusiv Capricornul, reactioneaza. In contextul unor procese, anchete sau proceduri oficiale, contextul astral nu e de partea nativilor cu atat mai mult, cu cat, casa a X-a este viciata de doi malefici Marte si Luna Neagra care alcatuiesc, intreaga saptamana, o conjunctie la grad perfect, sporind riscul unor situatii dintre cele mai stranii ca evolutie si ca efect.

Intre 30 noiembrie si 2 decembrie , pana la pranz, pentru unii, se intrezareste un impuls, firesc de altfel, de emancipare prin bani, avere, bunuri. Poate fi o dorinta care sporeste in sufletul lor, poate fi si o motivatie ascunsa care ii mana sa faca o serie de strategii pentru a obtine un castig care sa le satisfaca aceasta dorinta.

Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie unii isi fac o serie de calcule riguroase cu privire la o serie de gesturi, cu consecinta legala, administrativa sau juridica, carte sa le permita o evolutie fara riscuri si blocare intr-o directie importanta de viata: acolo se afla Jupiter in conjunctie cu Sensul Vietii, sporit afectiv de tranzitul Lunii prin casa a IX-a.

Pentru altii insa, se contureaza tendinta asumarii unor riscuri in vederea acoperiri unei nereguli din viata lor. Ideile care le trec prin minte in aceasta perioada, pe aceasta directie, nu sunt de loc inspirate iar zilele de 30 noiembrie sau 3 si 4 decembrie se asociaza cu riscul ambalarii pe o directie total periculoasa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...