Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, surprize, mai mari sau mai mici, in plan banesc, vesti care ii pot destabiliza pe nativi prin perspectiva tulbure pe care o construiesc. Alteori, ar putea fi vorba de situatii insolite cu consecinte asupra buzunarului sau a bugetului unui Capricorn de care vor fi responsabili prietenii sau “prietenii” nativului.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, tendinta spre calm, spre liniste interioara. Uneori, nativii vor face efortul de a-si “tine firea” si de a nu se lasa dusi de valul sentimentelor provocate de discutii, informatii, relatari sau buletine de stiri. Dialogurile cu prietenii trebuie tratate cu masura: nici prea multa incredere, nici prea mult timp dedicat lor. Abordati cu prudenta ajutorul banesc sau care implica un bun, o parte din avere oferit de un cunoscut, mai ales daca o discutie pe aceasta tema va avea loc in jur de 3 noiembrie.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata viata de familie va fi bogata in evenimente. Unele se pot consuma in umbra ostilitatilor mai vechi intretinute de unele rude cu incapatanare, din ambitie sau din neputinta de a accepta o solutie constructiva asa ca, pana la urma, fiecare “o va tine pe a lui”. E de luat in calcul descoperirea sau aflarea, in imprejurari neconventionale, a unui argument sau a unui fapt de viata care explica, macar in parte, atitudinea acelora. Senzatia uneori subiectiva alteori justificata, ca trecutul se tine de capul lor. Dar, ar putea fi vorba si de evenimente neprevazute, de incidente de-a dreptul uimitoare la a caror evolutie critica vor asista neputinciosi. Provocari si oferte in plan profesional, unele cu miza publica (imagine, functie, statut special, vedetism, afirmare rapida, etc.).

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, va incepe o perioada in care parintii se vor dedica copiilor pentru a-i sustine in stabiliza in plan educativ, scolar sau chiar afectiv.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...