Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, fluctuatii banesti, surprize cu privire la platile sau incasarile cuvenite. Nou registru financiar, pe fondul fazei de Luna Noua, care poate opera pentru o luna sau, in functie si de harta personala, pentru un an.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa a IV-a de unde va genera, discordie, nemultumire, revolta, incapacitate de a aplana conflictele, iesirile egoiste, individualiste. Posibile conflicte, a caror intensitate si durata va fi data de miza pusa in joc. A se lua in calcul eventualele rasturnari de situatie, pana pe 10 martie.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, dorinta de a impaca contrariile, de a rezolva “cu frumosul” incidentele sau ipostazele in care, de multe ori, va fi implicat un frate, o sora, un vecin, un cunoscut ocazional. Aspect favorabil pentru examene prin capacitatea nativilor de a face o impresie frumoasa, de a convinge sau emotiona juriul, comisia, etc.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, Luna introduce factorul discordiei in familie. Putine vor fi familiile care vor scapa de parjolul certurilor si ambitiilor absurde. Pe acest teren, deja minat de Marte si amplificat de tranzitul Lunii, va interveni prezenta planetei Venus, care va intra in zodia Berbecului, pe 3 februarie si a carei sedere atipica, indelungata, va da, pana pe 6 iunie iunie, cand va parasi sectorul casei a IV-a (a familiei, a casei, a locuintei, a patrimoniului), accente fulminante.

Opozitia dura Uranus (casa a IV-a)/Jupiter (casa a X-a) va fi supraincarcata prin prezenta pentru una si, respectiv, patru luni de acum in colo, a celor doua planete personale care vor pune intr-o ecuatie greu de rezolvat, interesele de familie, cele materiale cu pozitia sociala, meseria si functia.

Din 3 februarie, Luna, mult mai temperata, va colabora cu Mercur aflat in Capricorn, in vederea analizei situatiei fiecarui nativ, cu calm si rabdare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...