Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 27 februarie poate fi una incarcata de stres, enervare, revolta. La evolutia acestei zile, la natura starilor de spirit si a evenimentelor care se manifesta concret, contribuie, in chip fundamental, varsta, pregatirea socio-profesionala si responsabilitatea nativilor.

Daca unii sunt foarte tineri ori s-au retras din activitate, acest tranzit nu va crea efecte. Daca in joc intra insa o functie sau o ipostaza personala, in care un loc special il ocupa membrii de familie, faptele acelora, averea lor sau a nativului, atunci situatia poate fi una intens solicitanta.

Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, relatiile cu prietenii, cu partenerii de proiecte, cu tovarasii de ideal si de distractie sunt dintre cele mai proaste. Unii se pot purta urat cu un nativ Capricorn. Altii pot comite indiscretii costisitoare, pot genera intrigi, care, in functie de miza si de argumentele aruncate in joc, pot complica viata nativului. Nota generala este de nesiguranta, de lipsa de onestitate, de lipsa de caracter sau de pericol.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Capricornii hotarasc sa renunte la o serie de persoane in care nu mai au incredere. Isi stabilesc noi prioritati de viata, isi fac curaj pentru a infrunta realitatea. Procesul interior, dezvoltat in planul constiintei de sine, priveste o “imbarbatare” si o recuperare a fortelor pierdute ori risipite in conflicte si stari de spirit obositoare, inutile si paguboase.

Strategia Capricornilor va lua in calcul o convorbire importanta ce urmeaza sa aiba loc, un dialog esential in contextul caruia trebuie sa-si sustina un punct de vedere, sa explice o decizie, sa motiveze o convingere, sa justifice o situatie profund legata de fondul de idei si sentimente, de educatia si intreaga lor conduita.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, ei vor dovedi tarie de caracter, rezistenta nervoasa, lasand impresia unor persoane sigure pe ele, puternice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: