Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, se pot pune probleme legate de locul de munca; in general, va fi vorba de restructurari, de schimbarea locului de munca ori de inceperea unei noi activitati retribuite daca este vorba de tineri care nu au mai lucrat sau de someri. Aspectul banilor nu intra in discutie; in schimb, aceste schimbari de statut au darul sa-i nemultumeasca pe multi dintre Capricorni. Starea de sanatate continua sa fie afectata pe sectoarele anatomice ce privesc plamanii, aparatul respirator, fiziologia bratelor si picioarelor, fiziologia sistemului nervos al aparatului loco-motor. Atentie sporita la felul in care desfasurati activitati practice cu ajutorul unor instrumente sau a aparatelor ce pot provoca accidente prin stricare sau manipulare defectuoasa.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, Trigonul regal pe semne de Foc poate fi de folos acelor Capricorni care au probleme de familie, de administrare a averii sau de pastrare a unui patrimoniu, prin crearea unor oportunitati de moment, sau a unor evenimente-surpriza care pot conduce la o solutie convenabila, ce va rezolva partial sau in mare parte o pricina.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, posibil nou episod intr-o confruntare de interese al caror mobil este o mostenire, un dar, un avantaj promis sau cuvenit.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, Capricornii pot desfasura activitati educative, de formare a unui orizont de cunoastere profund, a unei culturi si intelegeri superioare a domeniului in care activeaza. Grija pentru copii, dialog menit sa stabileasca reguli si norme de viata in familie. Intr-un alt plan existential, nativii trebuie sa fie atenti la tot ceea ce poate indica o tradare, un complot, o inscenare sau o actiune desfasurata in ascuns, de una sau mai multe persoane. Perioada in care dusmanii “au spor”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...