Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi raman si in perioada urmatoarelor saptamani vedete ale zodiacului. Mai au, pana pe 2 ianuarie, de partea lor, in tranzit, planeta Venus, ceea ce le poate conferi mai multa gratie, sensibilitate, caldura sufleteasca sau care ii poate imblanzi pe cei aspri, duri si ursuzi din fire.

Sunt destul de in forma fizica. Mintea lor e ordonata, gandirea functioneaza dupa principii logice si, in mare sunt ordonati cu viata lor sau, macar, incearca sa puna la punct aspectele dezordonate de taifunul astral al intregului an 2014 pe care l-au strabatut.

Poate ca un pic de repaus nu ar strica. Poate ca un pic de distanta fata de evenimente recente le-ar prinde bine pentru a vedea aspectele care acum le scapa. Lasa ca unii nu au vazut si nu au inteles nici pana acum unde si de la cine le-a venit tradarea! Tempi passati!

Cumpana anilor 2014/2015 poarta cu sine marcajul unor cutremure financiare sau care privesc posesiunea, bunurile mobile si imobile de toate felurile. Faza astrala care se va desfasura relativ mocnit in ianuarie, anul viitor, pentru a se pune mai transant in discutie in preajma lui 6 februarie, cu reverberatii pana in crugul verii viitoare.

Familia din care provin le poate da furca in perioada 28 – 30 decembrie. Conflictele, cele mai multe izvorand din ambitiile sterile, nu sunt excluse. Pe 2 ianuarie ar fi indicat sa nu vorbeasca prea mult despre chestiunile profesionale sau sa dea detalii despre specificul muncii lor de fiecare zi.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...