Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 si 27 septembrie, poate si pe fondul unei provocari, unii nativi resimt puternic dorinta de a se exprima, de a conversa, context in care explica o serie de aspecte din viata lor pentru care sunt judecati sau criticati.

Apararea lor e una blanda, cu dese piruete sentimentale sau de ordin moral ori religios. Atitudinea lor nu este una combativa ci, dimpotriva, una impaciuitoare, inteleapta dar cu sanse modeste de recuperare a imaginii sau a pozitiei subrezite anterior. Poate ca, rupandu-se de aceasta influenta astrala si asteptand un moment mai bun, un fel raspicat de a aborda situatia creata le-ar fi de mai mult ajutor.

Cei maturi, in preajma varstei de 33 sau 48 de ani, se vor dovedi nemultumiti de ceea ce au realizat pana acum. De aceea, se vor mobiliza pentru a-si gasi noi trasee de viata si noi cai de progres profesional. Pragmatismul si interesul banesc le vor determina deciziile. Pe 28 si 29 septembrie, Luna Plina le va pune intr-o ecuatie dramatica cariera, numele, autoritatea.

Acolo, in casa a X-a a inaltarii in rang prin meserie si profesie, se afla in conjunctie cu Soarele, Luna Neagra, Sensul Vietii si Mercur retrograd. Este greu aici, in cateva randuri, sa tragem concluzia cat de mare este presiunea exercitata de acest context astral (amplificat si de Eclipsa care are loc in ziua de 28 septembrie).

Cert este ca, unii nativi vor trece prin momente decisive, care nu se vor epuiza o data cu faza de Luna Plina ci, ele vor dura, cu intensitati diferite, de acum incolo, o luna sau un an. Pe 30 septembrie si 1 octombrie, Capricornii pot resimti vagi tendinte de a se resemna, mai mult din nevoia de a se echilibra si de a nu spori stresul in care traiesc. Pe 2 octombrie, trecatoare stari proaste resimtite mai ales la nivelul comportamentului: vor fi obositi, morocanosi, ingandurati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...