Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, perioada cand nativii vor fi obligati de caruselul evenimentelor sa ia decizii rapide, uneori fiind vorba de mici (mari?) sacrificii personale in vederea unui plan important de viata ori al unei situatii speciale prin care trec.

Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, toate relatiile cu c ei cunoscuti cu ceva vreme in urma sau abia intrati in cercul lor de afini, reprezinta un factor de risc, ori o premisa pentru acuzatii, rastalmaciri si concluzii false pe care le pot trage cei ce nu-l cunosc prea bune pe un nativ, aceia trasand un semn de egalitate intre ei si apropiati. Sunt de evitat aproape toate intalnirile unde, se pot petrece provocari si inscenari ori degradari ale relatii importante si periculoase.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, nativi desfasoara planuri secrete, pun la cale tot felul de solutii care au o miza legala dar care presupun si un cadru de actiune ce vizeaza justitia, legea, ori, macar morala. Dorinta lor este de “reglementare”, de intrare in normalitate de descifrare a adevarului.

Luna Noua din 29 noiembrie poate fi un sfetnic bun sau un mesager purtator de surprize si premize noi. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, Capricornii se vor caracteriza prin sobrietate, calm, rigoare si metoda, eficienta si harnicie, capacitate de a indura, rabda si colabora.

Din 2 decembrie se pot ivi formule de rezolvare a unei chestiuni banesti care trebuie analizata temeinic pentru ca are un substrat incorect, ilegal sau atat de ciudat incat cu greu se poate incadra la categoria “merge si asa”. Acceptarea ca si punerea ei in aplicare il pot transforma, la un moment dat, pe un Capricorn, in postura de complice la un lucru in neregula, discutabil, imputabil.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...