Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, nativii vor face efortul de a rezolva cu promptitudine sarcinile profesionale, ceea ce nu va fi chiar atat de usor dar problemele casnice si domestice ii vor impiedica sa fie mereu eficienti.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, nativii ar trebui sa ia aminte la posibila tradare a unui cunoscut ori la jocul dublu pe care il pot face unii dintre apropiatii nativului; ca alternativa astrala, se mai poate vorbi de supararea sau dezgustul unui Capricorn fata de felul in care se poarta un prieten.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, va continua seria preocuparilor dar si a provocarilor legate de bunuri si avantaje materiale care sunt puse in discutie, intr-un cadru personal “infierbantat” sau intr-un context oficial radical (proces, litigiu, razboi al declaratiilor si gesturilor de forta). Casa a VIII-a a averii personale si a bunurilor in pericol de a fi pierdute sau micsorate in valoare si continut va primi, din 26 august, influenta planetei Venus, care va intra in zodia Leului. Teoretic, chiar daca aportul Micului Benefic va fi modest, se identifica o protectie reala din partea planetei Venus asupra acestui sector. Doar ca, alaturi de Marte si Sensul Vietii, ea va spori, din pacate, latura combativa a acestui context astral parjolitor care, din 31 august, va primi inca un “combatant” pe acest front: Mercur, care, in miscarea lui retrograda, va reveni in zodia Leului si, pana pe 5 septembrie, va lupta alaturi de planetele personale mai sus amintite, in directia apararii banilor, bunurilor si beneficiilor nativului.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, Luna le va da nativilor acestei zodii, oricat ar fi de obositi sau hartuiti, tarie de caracter, rezistenta fizica si nervoasa, capacitate de a depasi stresul psihic, metoda in activitatile desfasurate, rabdare si atentie la detalii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...