Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, probleme de imagine, în cazul celor care au funcție sau responsabilități publice. Nativii s-ar putea plasa într-un fel “pieziș” față de cursul evenimentelor sau față de curentul general de opinie, făcând notă aparte în adunările publice și în întruniri. Alteori, însă, ei ar putea să fie chemați la ordine și obligați să se alinieze comandamentelor de la care cei ce îl observă consideră că s-au îndepărtat.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), relațiile sociale vor sta sub semnul unui tranzit antipatic și nefolositor care taie simpatia, accentuează invidia, gelozia sau tendințele subterane ale celor care, aparent, le sunt prieteni.

În ziua de 28 octombrie, asupra acestui sector se vor revărsa influxurile puternice ale fazei de Lună Nouă în Scorpion, care va pune într-o ecuație dificilă axa relațiilor de prietenie, simpatie și dragoste, prin opoziția dură, la grad perfect, pe care o va face cu Uranus în tranzit prin zodia Taurului, facilitând ieșirile temperamentale, subiective sau pătimașe ale câte unui cunoscut ori chiar al unei persoane dragi lor (iubit/iubită sau chiar copil).

Tendința va rămâne activă până spre 21 noiembrie, pe fondul intrării planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă (1 noiembrie), care va prelua “mesajul astral” al acestui moment, aducând la suprafață informații ascunse până acum nativului, secrete sau detalii neștiute și neidentificate ori chiar mărturisiri destabilizatoare. Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, răstimp marcat de dorința de a se raporta corect la oameni și fapte ori de a acționa eficient, în granițele normalității și adecvării.

Din 1 noiembrie, după ora 4:40, Luna va traversa sectorul casei I și le va da Capricornilor posibilitatea de a aborda atât ipostazele de viață favorabile lor, cât și pe cele dificile, fără emoții.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...