Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ultimul semn zodiacal al Crucii Cardinale care este puternic motivat de tranzitele saptamânii viitoare isi revarsa forta astrala asupra celor mai importante sectoare de viata ale acestor nativi.

Primele semne astrale ale perioadei pe care o analizam, se identifica, pe directia casei a VII-a, a relatiilor conjugale sau parteneriale de orice tip. Pe unii, acest tranzit scurt din 26 si 27 decembrie pâna la ora 13, ii poate lasa indiferenti, altora insa le poate da fiori si motive de ingrijorare.

In cazul cuplurilor unde exista conflicte mocnite sau deschise, in plina desfasurare, perioada permite adoptarea unei atitudini rigide, calificata de unii drept incapatânare, alteori insa comportamentul lor poate fi ostil, impingându-i sa-si formuleze nemultumirile scurt, raspicat si fara drept la replica. Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, banii, bunurile, avantajele in relatia cu persoane si/sau institutii le pot atrage atentia, fara a patrona insa pericole majore.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie dimineata, tranzitul Lunii le va permite sa analizeze corect orice eveniment care se petrece in jurul lor, dupa cum vor putea evalua adecvat semnificatia si importanta oricarei informatii ce vine spre ei. In functie de acest “pachet de stiri” isi vor nuanta si ei atitudinea fata de o persoana sau o situatie de data recenta. Pe 1 ianuarie 2016, dupa ora 9 dimineata, Capricornii pot face efortul de a-si ameliora imaginea, perceptia publica.

Ceva totusi, din aceasta trama astrala, le alimenteaza o nemultumire surda, un anume fel de a nu fi “in apele lor”, de a resimti mereu, in chip neplacut, caruselul evenimentelor cotidiene cu atât mai mult cu cât, din 30 decembrie, Micul Benefic sau Micul Protector, va trece in Sagetator, intr-o casa ascunsa, de unde nu va putea actiona la intreaga lui capacitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...