Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, posibila solutie ingenioasa cu privire la bani ori surpriza modesta ca proportii (inlesnire, prima, etc.).

Pe 26 februarie, se va produce faza de Luna Noua in Pesti insotita de o eclipsa de Soare. Acestea vor activa sectorul casei a III-a a cerului astral al acestor nativi, ceea ce nu va aduce mari schimbari ori evenimente semnificative in viata lor dar le pot permite unora sa faca deplasari la capatul carora sa obtina un mic succes (o rezolvare, o informatie utila, o intalnire necesara, un dialog lamuritor sau pur si simplu o evadare placuta in peisaj). Cei care vor vorbi in public vor fi sustinuti si de planeta Mercur, care va intra in aceiasi zi, in casa comunicarii, postura care le va permite celor nascuti in Capricorn sa se exprime frumos, elegant, convingator, cu argumente credibile, sa cucereasca prin emotia pe care o vor genera ideile prezentate ori initiativele propuse. Avantaj pentru cei care activeaza in domeniul artistic si se exprima in contextul unor spectacole cu public, in direct.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, Luna va atenua tendinta de a se exprima brutal sau taios, dandu-le posibilitatea sa dea ordine ori sa comunice cu ceilalti, cu diplomatie.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, atat viata de familie cat si ipostazele publice, de autoritate profesionala vor fi din greu puse la incercare. Va predomina unul sau altul dintre cele doua sectoare, in functie de harta astrala personala, de varsta si de locul si de rolul lor in societate. Persoanele “importante”, pot trece prin situatii asemanatoare celor pe care le-au trait in toamna anului 2016 ori, pe fondul aceluiasi context de imprejurari, sa treaca prin incercari noi, marcate de disconfort social si pericol patrimonial.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, dorinta de a se stabiliza emotional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...