Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Harta astrala a saptamanii viitoare este destul de armonioasa pentru acesti nativi, ceea ce nu inseamna ca, automat, toti cei care s-au nascut in acest semn zodiacal, nu vor mai avea griji.

Unii au de rezolvat aspecte majore de viata care s-au conturat in ultimii 2-3 ani si care nu pot trece decat dupa ce se epuizeaza toate consecintele conturate de respectivele predispozitii astrale.

Altii, mai ales cei tineri, pot sa-si vada linistiti de evolutia lor. Pentru acestia din urma, de exemplu, perspectiva astrala pare a fi minunata. Pot avea parte de dragoste, de sentimente intense, traite uneori romantic, aventuros, palpitant, ca-n filme. Din 1 mai Mercur va intra in casa a VI-a a activitatii profesionale zilnice, retribuite si, de acolo, pentru niste zile, le va da altora sustinerea necesara pentru a avea castig de cauza in gasirea unui loc de munca sau pentru a face fata onorabil unui interviu in vederea angajarii. Buna este perioada imediat urmatoare si pentru sanatate.

Aici se deschide o paleta larga de ipostaze favorabile: un dialog util cu un medic pe o chestiune de sanatate, un consult de specialitate care poate sa puna in evidenta aspecte noi dintr-un tablou clinic care sa aduca liniste sau sa inlature suspiciunile apasatoare ca pronostic.

Unii bolnavi se pot simti mult mai bine din punct de vedere psihic, de parca li s-ar fi luat o povara de pe suflet. Pentru o alta categorie de nativi poate incepe sa functioneze brutal o latura juridica ori pentru acestia se pune o problema cu privire la bani si bunuri in termeni juridici. Momente in care constiinta intra in criza iar criteriile morale dispar se pot manifesta in procesele mentale ale altor Capricorni intre 28 si 30 aprilie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...