Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), schimbul de idei , impresii sau informatii capata nuante delicate, diplomatice. Felul de a vorbi, de a argumenta, de a se prezenta ala acestor nativi va fi elegant, placut, rafinat, convingator si sensibil, dar mai putin eficient. Sunt avantajate luarile de cuvant in fata unui public si toate prestatiile candidatilor si concurentilor in contextul unui concurs, al unui examen, a unei preselectii. Dorinta intensa a nativilor de a pleca de acasa, de a face plimbari, excursii, calatorii reflecta nevoia unei evadari din cotidian, a gasirii unui refugiu odihnitor si placut pentru trup si pentru suflet.

ntre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), relatii tensionate cu rudele, pe chestiuni minore care reflecta ambitia si dorinta celor mai in varsta de a interveni in viata celor tineri. Pe o alta directie, in gospodariile unora se pot produce accidente (mai ales de la foc), pagube, stricaciuni, defectiuni la aparate si instalatii.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), in viata afectiva se manifesta doua tendinte divergente: dorinta nativilor de a instaura calmul, pacea, armonia si tendinta partenerului de suflet care va da semne de gelozie, de egoism, de neintelegere a unei situatii delicate. De partea Capricornilor actioneaza va actiona insa, saptamana viitoare, un numar de aspecte armonice astfel ca, nativii vor avea posibilitatea sa puna lucrurile la punct. Mai greu de administrat va fi latura negocierilor premergatoare semnarii oricarui tip de document.

Daca nu au sesizat asta pana acum, atunci trebuie sa f inteleaga prin acest avertisment astrologic, ca sunt panditi (sau impinsi prin tot felul de tactici) sa cada in eroare, sa nu vada natura reala a unui interes si sa fie pacaliti. Pe aceasta direcţie, 1 iulie, de exemplu, este ziua cea mai proasta, daca nu verifica oamenii şi actele temeinic, chiar daca asta ar insemna o amanare; indicat ar fi sa dea curs acestor acorduri, dupa 2 august 2016 Un alt lucru prost: prea multe vorbe inutile, la locul de munca, din dupa-amiaza zilei de 1 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...