Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), nativii se vor confrunta cu inhibitii legate de felul in care ar trebui sa actioneze pentru a sustine o chestiune parteneriala sau de felul in care ar trebui sa reactioneze atunci cand aceasta nu ar merge cum trebuie. Nativii au ezitari, indoieli sau blocaje de cunoastere: le lipseste ceva care sa le permita sa faca legaturile necesare ori sa gaseasca explicatia unui demers schiop. Pe de alta parte, isi vor face scrupule cu privire la impresia pe care o vor crea daca vor adopta o anume atitudine, vor urma o conduita speciala ori vor lua o decizie controversata.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, problemele materiale sau cele legate de castiguri prin intelegeri bilaterale, vor depinde de contextul fiecarui nativ in parte.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, comunicarea nu este punctul lor forte. Desi au informatiile necesare pentru a aborda un subiect, totusi, o reticenta ii face sa renunte sa se exprime, o jena sau chiar frica de a nu parea insuficient pregatiti, vor fi motive suficiente, de natura subiectiva, emotionala, psihologica care sa-i faca sa ezite atunci cand vor fi obligati sa se exprime pe o tema, ceea ce poate alimenta dorinta unora de a-i combate sau de a-i contrazice.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), se contureaza disponibilitati pentru o ameliorare in ceea ce priveste imaginea publica. Alti Capricorni pot obtine succese remarcabile – un premiu sau confirmarea valorii personale – daca lucreaza intr-un domeniu al justitiei, diplomatiei sau in mediul academic. De curand intrat in casa a a X-a, Marele Benefic, lucreaza pentru fiinta lor sociala. Din 27 septembrie, Marte va intra in semnul lor zodiacal natal, introducand accente existentiale grave, uneori radicale, cu o problematica individuala care depinde de contextul de viata, varsta si statutul fiecarui Capricorn, in parte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...