Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Procesele educative, instructia, invatatura, perfectionarea profesionala sustinerea unor examene se pun pentru unii Capricorni intre 24 si 25 octombrie.

Evenimentele ar trebui sa ia o turnura corecta, necesara, pe directia destinului care acum se afla in casa a IX-a a studiilor inalte. Evolutia este favorabila si, nu o data, nativii se pot bucura de succes. Nota speciala a acestei perioade o da latura organizatorica, administrativa, ceea ce poate constitui un factor de progres pentru cei ce doresc sa se stabileasca in strainatate sau sa evolueze la un nivel profesional superior, in alt oras, in alta tara.

Intre 25 octombrie, dupa ora 10 si 27 octombrie, unii nativi se pot confrunta cu evenimente care “ii iau pe sus”; acestea pot avea un impact asupra familiei din care provin, dar pot avea urmari si asupra unui patrimoniu funciar sau imobiliar care intra in joc, dupa cum, in acelasi rastimp, incercata este si casa a X-a a imaginii, numelui, renumelui, autoritatii sau exercitarii unei functii.

Ziua de 26 octombrie este una a schimburilor de cuvinte aspre si a situatilor-limita, in timp ce, ziua de 27 octombrie, cand se produce faza de Luna Plina, este una speciala, prin radicalismul ipostazelor de viata. Intr-o astfel de etapa astrala, incepand cu 27 octombrie, ora 10 dimineata si pana pe 29 octombrie, afectate pot fi relatiile personale (criza afectiva, despartiri, certuri), relatiile cu apropiatii, prietenii si partenerii de ideal, de interes, de activitate sau doar de placeri care pot arata o fata noua a firii si intentiilor lor.

Prezenta Soarelui in casa a XI-a poate genera timp de o luna cat va tranzita Scorpionul surprize, tradari, rasturnari de situatie. Intre 29 octombrie, dupa ora 10, si 30/31 octombrie, identificam posibile vesti, discutii, informatii legate de locul de munca sau, in planul sanatatii, consultatii medicale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...