Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Incepand cu 28 octombrie, Marte intra in casa I a personalitatii nativilor din Capricorn. Desi tranzitul este dificil din punct de vedere astrologic, totusi pe Capricorni nu-i subrezeste; dimpotriva, le da forta de a rezista la stres, la oboseala, la conflicte sau chiar la incercarile fizice (refacerea dupa o operatie, regimuri alimentare prelungite, cure medicamentoase).

In sfarsit, mai este o ipostaza, de o mare complexitate, care le da posibilitatea de a rezista la presiuni morale, de a nu ceda si a nu-si abandona principiile, de a se implica in activitati cu grad mare de risc, de dificultate, ce presupun, in afara efortului fizic, o angajare totala a persoanei, ca si cum ar fi vorba de o uriasa proba de verificare a posibilitatilor si a limitelor, desi nu despre examene este vorba, propriu-zis.

Mai degraba, este vorba de o intrecere cu sine a unui Capricorn. De aceea, urmatoarele saptamani le vor imprima un stil de viata demonstrativ, chiar daca nu vorbesc, nu fac zgomot in jurul activitatii lor, nu se marturisesc sau nu se vaita, ramanand concentrati pe subiect.

Este una dintre ipostazele astrale care le permit sa scoata la iveala, uneori chiar spre propria lor uimire, calitati si virtuti nebanuite. Atentie majora la lectiile de viata pe care – vor, nu vor – le vor primi de la prieteni si aliati, care ii pot trada, pot parasi barca activitatilor comune, sau ii pot lasa la greu, singuri, fara nici o explicatie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...