Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, unii ar putea consulta un medic.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, Capricornii vor analiza cu luciditate situatiile delicate din existenta lor care trebuie gestionate cu grija pentru a nu se escalada conflictul. Pe fond, nativii sunt nemultumiti si suparati chiar pe ei, reprosandu-si ca nu au fost suficient de energici sau de priceputi pentru a rezolva o problema personala majora care risca acum sa capete amploare. Unul dintre motive – dar nu singurul! – este cel al relatiilor de familie sau al statutului bunurilor materiale de mai mica sau mai mare valoare in jurul carora graviteaza interesele unor persoane ce exercita presiuni asupra Capricornilor. Fireste, nu se poate trage concluzia ca aceasta ar fi dinamica tuturor celor nascuti in acest semn zodiacal dar contextul ramane, totusi, unul major, cu un grad sporit de generalitate. Mercur va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 16 aprilie. El se afla in tranzit in casa a IV-a, cea legata de familie si patrimoniu sau avere, adica chiar sectoarele vizate de conflictele despre care vorbeam mai inainte. Din aceasta perspectiva, retrogradarea mercuriana se asociaza cu riscul ca, pe fondul nervilor, al stresului, al presiunii timpului sau al amenintarilor, Capricornii sa ia decizii contradictorii, pripite sau care sa-i puna intr-o postura vulnerabila.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, demersuri marunte, fara mare relevanta in plan banesc, in vederea elaborarii unor documente referitoare la bunuri materiale.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, ganduri, meditatii pe o tema concreta, practica, de interes personal.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, probleme profesionale, de imagine, nevoia de a face o impresie buna in imprejurari oficiale. Secundar, unii ar putea fi pusi sa ia apararea unui membru de familie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...