Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Chiar daca nu se mai realizeaza la grad perfect, ci cu o marja de toleranta de cateva minute, relatiile proaste dintre Pluton, Uranus si Nodurile Lunare sunt de natura sa dezvolte ceea ce au declansat in ultimele doua saptamani.

Cei mai multi dintre cei “incercati” de astre traiesc aceste clipe de destin razvratit, cu senzatia ca au picat in mijlocul furtunii. Este o parere subiectiva, pentru ca aceste situatii tulburi s-au construit in timp, uneori cu buna stiinta, alteori minimalizand sau sfidand pericolul. Unele persoane care au riscat cine stie cand au parte acum de situatii dintre cele mai uimitoare pe directia financiara: luati aminte la ziua de 30 ianuarie sau, cu o marja de toleranta, cu o zi inainte si dupa acest reper.

Aproape in toate cazurile, este vorba de un principiu legal, de justitie sau de dreptate dar nu in sensul moral si in cel juridic. Venus intra in casa comunicarii obisnuite, a discutiilor cotidiene sau a prezentarii in fata unor jurii, comisii.

Aspectul, aparent favorabil, va dura pana pe 20 februarie, dar in cele mai multe cazuri va aduce amagire, auto-iluzionare sau reprezentari disproportionate fata de realitate, rastalmaciri subiective. De aici si riscul de a pierde puncte sau sanse de afirmare.

Nu luati prea usor examenele, indiferent de varsta si experienta in domeniu. Este un context astral alunecos, neindicat atunci cand se abordeaza chestiuni practice, decizii politice sau initiative cu impact social. Relatia cu unii membri de familie poate fi marcata de certuri si ostilitati, mai ales in perioada 24 – 26 ianuarie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...