Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, nu este exclus ca unele cunostinte sa-i scoata din sarite pe nativi prin ceea ce fac sau ce spun in stanga si-n dreapta. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), perioada dedicata strategiilor si chibzuielilor de ordin juridic, legal, moral.

Mai poate fi vorba de o preocupare pentru ceea ce e bine, corect, normal sau omenesc sa faca intr-o situatie caracterizata prin una sau mai multe interdictii, limitari sau incapacitati. Problema importanta care – i va framanta va privi ceea ce trebuie sau nu trebuie sa spuna, sa marturiseasca, sa afirme sau sa exprime din cauza multor reticente si scrupule starnite de nevoia de a se purta cu delicatete, blandete, omenie, cumsecadenie sau cu spirit crestin.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, situatia va deveni speciala pentru multi nativi, in virtutea efectelor provocate de faza Lunii Noi, care se va produce pe semnul lor zodiacal, si care ii va pune in fata unei situatii inedite, speciale, importante sau, macar, modificate, fata de trecut. Aceasta schimbare de paradigma astrala le va impune alinierea la noile comandamente care nu vor fi usor nici de acceptat, nici de pus in practica: sa accepte o retragere, o pierdere, o cedare, un abandon.

Nota generala a saptamanii viitoare este data de Mercur retrograd care le va da peste cap principiile si deciziile. In acest sens, ziua de 29 decembrie este incarcata de efectele Lunii Pline la 7 grade in Capricorn, in care atat Soarele cat si Luna vor face conjunctie cu Mercur, fenomen astral care va permite aducerea la lumina a unor semnificatii neidentificate de catre nativi in zilele trecute si de care acestia vor avea nevoie pentru a-si consolida o atitudine sau o initiativa. In casa sau in familie, ordinea normala a unei zile ar putea fi modificata in oricare dintre zilele viitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...