Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, discutii la locul de munca, abordarea de principiu a conditiilor contractuale, consultari cu privire la modificarile de regim salarial si de statut profesional care se impun. Atentie! Unele propuneri nu sunt nevinovate asa cum par la prima vedere, pentru ca ele ar putea sa vina pe fondul tentativelor de a-l marginaliza pe nativ din dorinta rivalilor de a–i crea Capricornului probleme si incurcaturi.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, negocieri dificile, incapacitate de a se ajunge la un acord. Capricornii vor ramane inflexibili pe pozitia adoptata cu un timp in urma intr-o chestiune pe care ar putea fi solicitati sa o rezolve, acum, pe calea dialogului. Indicat ar fi ca nativii sa evite o abordare frontala care va acutiza conflictul (daca el exista deja) sau va complica premizele cu argumente si ostilitati inutile.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, veghe asupra unei chestiuni de maxima importanta prin patronajul axei destinului asupra celor doua case ale banilor si bunurilor patrimoniale.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, casa comunicarii continua sa functioneze intr-un registru derutant, la fel ca saptamana trecuta doar ca, de asta data, va se va adauga si influenta Lunii Pline in Fecioara, care se va produce pe 2 martie si care va introduce un plus de logica, de masura si de bun simt in noianul de ganduri si sentimente modelate de trairile afective intense, de impresiile puternice care exalta sufletul si ravasesc mintea. Tinand cont de specificul acestui tranzit care, in ciuda faptului ca este fundamental bun, contine si vulnerabilitati, induse de intensitatea cu care opereaza, Capricornii nu trebuie sa faca marturisiri, sa dea interviuri, sa participe la manifestari publice pentru ca, sub imperiul emotiilor care i-ar putea coplesi sau, macar, influenta, ei ar putea comite indiscretii si gesturi disproportionate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...