Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, etapa in care nativii pot trai sentimente diferite: unele de simpatie, comuniune si empatie cu persoanele apropiate lor si altele, de antipatie, nemultumire, iritare si respingere, in functie de felul in care se vor purta si cum vor reactiona respectivele cunostinte fata de problemele nativului. Capricornii vor fi nemultumiti ca nu pot vorbi sincer, deschis cu unul sau cu mai multi prieteni si ca trebuie sa faca slalom printre sensibilitatile, orgoliile si interesele acestora.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′, si seara zilei de 27 septembrie, Capricornii se vor concentra pe strategii personale si pe abordarea corecta si legala a unor situatii de viata a caror rezolvare intra in contradictie cu mentalitatea sau cu conceptia lor de viata, cu educatia si convingerile morale, profesionale, religioase. Din cand in cand, ei se vor bloca, negasind, in ciuda framantarilor interioare, raspuns la toate intrebarile, de unde si nevoia lor de a se sfatui cu cineva.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, perioada mai calma, in care nativii vor fi mai cerebrali dar si mai determinati. Va fi o etapa a coagularii unor intentii, comportamente si decizii importante de viata; in ajutor le vor veni cartile, manualele si publicatiile de specialitate din a caror consultare, in chestiunile cu care se confrunta, vor identifica idei si sugestii noi, interesante, utile. Acesti nativi ar trebui sa se astepte la un eveniment cu aspect de surpriza, la o intorsatura de situatie care poate viza, de la caz la caz, cariera, autoritatea publica, functia sau familia, casa, patrimoniul ori, si pe unele si pe altele. Latura pozitiva ar trebui sa se manifeste pe casa a X-a a afirmarii prin meserie, latura vulnerabila va fi legata de gospodarie si bunuri. In unele situatii poate izbucni o disputa stridenta intre ei si rudele cu care intra in conflict de interese.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...