Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, nativii vor face efortul să nu-și piardă cumpătul, să facă o figură frumoasă în împrejurările oficiale; intuiții corecte, reacții adecvate.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, întâmplări ciudate, care nu vor consolida relația de prietenie cu una sau mai multe persoane, situații speciale, care vor pune la încercare calitățile personale ale ambelor părți: caracter, conduită, mentalitate, interese. Pot apărea dizarmonii care nu se vor estompa odată cu trecerea timpului, ci vor constitui un avertisment de care nativii vor trebui să țină cont în deciziile viitoare.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, context astral care alimentează universul lor interior cu crezuri și convingeri corecte, demne sau morale. Permanentă raportare personală la ceea ce trebuie făcut pentru a evita complicațiile sau naște vulnerabilități. Luna Nouă în Săgetător, din după-amiaza zilei de 26 noiembrie, le va da nativilor, în funcție de vârstă și context biografic, impulsurile necesare pentru a ieși din starea de nemulțumire, slăbiciune interioară sau lipsă de perspectivă cu care s-au confruntat în ultima vreme. Capricornii vor avea șansa să li se facă dreptate în condiții speciale: noroc ascuns, dreptate divină, dreptate imanentă, intervenție “din umbră”.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, regrupare masivă a influențelor astrale în sectorul casei I a personalității Capricornilor, care le va da vigoare organică și forța de a rezista la stres și de a gestiona evenimentele importante.

Din 26 noiembrie, în același sector, va interveni factorul protectiv și a toate binefăcător oferit, până pe 20 decembrie, de planeta Venus, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal. În acest context, se poate vorbi și de o capacitate de vindecare lentă, dar constată și profundă.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...