Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 23-29 Iulie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 23-29 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), mici activitati de relaxare menite sa destinda atmosfera intre frati, vecini, cunoscutii ocazionali, tovarasii de drum (intr-o excursie, de pilda). Deplasarile, excursiile sau conversatiile au deseori un substrat, un subtext, un subinteles, indica o a doua realitate care este acoperita de complexitatea unei situatii care creeaza confuzie si ascunde adevarul.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), probleme patrimoniale pe fondul unor evenimente surpriza care schimba oarecum datele problemei de pana acum, mai ales daca, in joc intra si averea sau bunurile unor rude ori ale familiei, in ansamblu. Risc de stricare a unor aparate cu functioneaza cu curent electric sau a caror menire este sa “incalzeasca” (resouri, fierbatoare, plite electrice, foen, fier de calcat, chiar si centrala termica etc.).

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), posibile stabilizari sentimentale sau linistiri interioare. Unii au gasit calea cea buna intr-o relatie, altii, in postura de parinti, au succes cu noua lor conduita. Unele idei corecte, la care au ajuns, mai au nevoie de timp pentru a putea fi puse in aplicare.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, discutie neplacuta, de pe pozitii ireconciliabile la locul de munca. Unor nativi li se pot pune interdictii, li se poate institui un control sever asupra intregii lor activitati, li se limiteaza prerogativele functiei, etc.; varianta “blanda” ar fi o sanctiune baneasca (penalizare la salariu, amenda, retrogradare etc.). Unii vor fi tentati sa interpreteze aceste conflicte de munca ca o rafuiala a unui coleg sau ca o razbunare a unui sef de serviciu; la o analiza atenta, vor constata ca si ei au gresit, ceea ce le-a permis acelora o abordare drastica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...