Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, vesti sau ipostaze inedite provocate de o chestiune baneasca din categoria a da a primi.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42′, si noaptea de 26 decembrie, etapa agreabila: Capricornilor le va placea sa faca vizite, sa primeasca musafiri. Unii pot intalni o persoana pe care, doreau sa o cunoasca de mult timp.

In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn, respectiv in casa I a personalitatii lor, si, alaturi de Soare, timp de doua-trei saptamani, va atrage un strop de noroc, va croi drum permitandu-le sa navigheze printre constrangeri vietii de fiecare zi. Tranzitul planetei Venus le este util nativilor si in planul sanatatii (se vor simti bine, se vor recupera dupa o afectiune de scurta durata), al aspectului (vor arata bine), al formei fizice (mai viguroase), al echilibrului interior (prin dobandirea calmului necesar), a ordinii in ganduri.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, unii se pot mania pe cate o ruda, altii pot fi scosi din sarite de o pretentie a cuiva din familie dar, la randul lor, ii vor pune pe aceia la punct fara menajamente.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, se contureaza un stres afectiv provenind de la cei dragi, de la copii, de la prieteni . Capricornii ar putea fi obligati sa intervina autoritar pentru a restabili relatia parinte/copil deteriorata de rasfat, capricii sau dorinta de emancipare. Intreaga saptamana va opera intens, pe mai multe directii de dezvoltare personala, in sensul in care, dorinta unora de evolutie si progres va fi incetinita de Saturn prin limitarile varstei ori chiar printr-o conditie fizica ce trece prin incercari trupesti, incurcata de Luna Neagra sau deteriorara de Pluton; toate acestea ii vor aduce pe Capricorni in incapacitatea de a-si pune un plan in aplicare sau de a dezarticula obstructiile de ordin social, material ori juridic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...