Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este foarte interesant sa studiem ceea ce se intampla pe casa a XII-a a Capricornilor, care primesc un puternic sprijin de la planetele din Sagetator. Mai mult, pe 22 noiembrie, tot aici se va instala si faza de Luna Noua, generand curent care tinde sa-i impinga in prim-planul unei vieti ce presupune schimbari, agitatie, implicare, motivatie si destul de multa speranta.

In principal este vorba si de o componenta afectiva (vor sa fie eficienti, se implica, le place ceea ce se intampla de natura sa aduca schimbari existentiale, ba chiar ii tenteaza si asumarea unor riscuri), care pana acum nu s-a manifestat. Isi mai pot pastra inteleapta rezerva si prudenta de a actiona, dar nu pentru mult timp, caci valul evenimentelor ii va lua pe sus si ei nici nu vor putea nici nu vor dori sa i se opuna.

Scapa si de numeroasele riscuri ce le-au innegurat casa a XI-a prin tradari, lasitati si subminari din partea unor parteneri de drum, mai ales in chestiuni importante, publice. Pe 25 si 26 noiembrie, vor fi cu deosebire lucizi, facand uz de ratiune, claritate mentala si precizie in toate aspectele de viata personala.

Va pleca, pe 28 noiembrie, si Luna Neagra din casa banilor si beneficiilor rezultate din relatiile cu alti. Aceasta va intra in casa a IX-a si le va greva avantul ideatic si zborul prea inalt, coborandu-i deseori cu picioarele pe pamant, obligandu-i sa se ocupe de chestiuni practice, administrative.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...