Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, ganduri si sentimente resimtite acut, in registrul neplacut al trairilor interioare ce graviteaza in jurul unor situatii complicate sau imposibil il de rezolvat intr-un timp scurt, care privesc relatia cu sotul sau sotia (despartiri, separari, parasiri, divorturi), interese divergente cu un asociat sau cu un partener de proiect. Unele dintre aceste aspecte stringente de viata se pot extinde asupra familiei, rudelor, patrimoniului sau carierei lor.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, moment special, trait diferit de catre fiecare nativ, in functie de latura existentiala pe care o implica aceste tranzite deosebit de intense prin casa a VIII-a, care ii pot determina pe Capricorni sa “ia taurul de coarne” si sa-si pregateasca un plan, pentru mai tarziu, cand vor ataca in forta. In cristalizarea acestor directii, Capricornii vor fi impulsionati si de faza Lunii Noi care va avea loc in ziua de 23 iulie, pe casa bunurilor si a relatiilor patrimoniale generate de un partaj, de o succesiune, de o donatie, etc. Pe fond, contextul este profund conflictual, desi, in aceste zile, el se poate manifesta discret; in viitor, insa, el va functiona ca un vector al deciziilor si reactiilor nativilor in contextul semnificatiei casei a VIII-a.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, mental bun pentru acumularea cunostintelor necesare practicarii unei meserii sau pentru punerea in ordine a gandurilor si motivatiilor interioare. Etapa va fi sustinuta, dupa 26 iulie, de Mercur care va intra in zodia Fecioarei si care ii va face pe multi Capricorni sa renunte la impresiile subiective si la dorintele nerealiste.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie, posibil succes in viata profesionala, “lovitura de imagine” sau oportunitate in gasirea unui loc de munca convenabil ori a unei alternative avantajoase din punct de vedere financiar.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...