Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Soarele va incepe sa functioneze minunat, din punct de vedere astral, pentru acesti nativi, din perspectiva casei a IX-a, unde se va afla pana pe 23 septembrie si unde, va face, intre 26 si 28 august, o conjunctie cu Jupiter care va avea valoarea si importanta unei revelatii, a unei cristalizari la nivelul constiintei, ceea ce le va permite Capricornilor sa ia act de o situatie, sa decida intr-o deplina cunostinta de cauza, sa-si identifice nu doar idealul cat mai ales calea de a pune in practica un mecanism personal menit sa-l duca la indeplinire.

Este momentul maximei luciditati si al unui pragmatism esential, cu rol de protectie a persoanei. Pe 25 august se schimba insa datele casei a X-a care va incepe sa fie traversata de Luna Neagra, ceea ce inseamna inceputul unor probleme (nu pentru toata lumea, fireste!) in plan profesional, diferite ca impact personal, ca ecou public si ca pondere in viata sociala, profesionala.

Din 27 august, incepe sa-si faca simtita prezenta Mercur, care le va permite celor aflati in situatii dificile sa gaseasca un punct de sprijin pentru a rezolva cate ceva (nu totul!) in chip discret, prin negociere sau buna intelegere din viata lor, pentru a atenua impactul unor situatii defavorabile lor. Dar asta va tine doar pana la 2 noiembrie, perioada in care, Mercur, intrand in retrogradare, nu va mai fi eficient, ba dimpotriva, va complica lucrurile.

Pe 22 august nu este exclusa o stare de amaraciune sau de revolta fata de lipsa de caracter a cuiva, alta data apropiat. Intre 23 si 25 august, nativii fac planuri, demersuri, strategii personale. Intre 25 august dupa-amiaza si 27 august dimineata, ei fac un efort de luciditate si autocontrol pentru a aprecia corect o stare de lucruri. Intre 27 si 28 august, mici surprize dar si mici solutii in chestiunile banesti curente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...