Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, posibile mai multe mici solutii fericite de ordin financiar sau o singura solutie mai importanta care pot purta amprenta norocului sau a bunavointei cuiva care inlesneste respectivul venit. Deplasari favorabile aflarii adevarului, elucidarii asupra unui subiect controversat; excursii cu scop recreativ. Șanse sau succes la un examen, concurs, vizionare, preselectie.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, conflict deschis cu rudele. Motivul central il reprezinta un interes material, financiar, funciar, locativ sau de alta natura patrimoniala. Conflictul, inca mocnit sau abia declansat, poate atinge cote periculoase, prin acuzatii nefondate, prin amenintari, insulte sau chiar acte de violenta, in preajma datei de 28 aprilie cand, confruntarile pot lua forma unui nedorit “spectacol”. Cei care vor gresi in acest context, vor regreta si vor fi obligati sa-si revizuiasca atitudinea, ideile sau conduita peste aproximativ o luna dar, in linii mari, conflictul nu se va stinge; de tot sau doar partial, el va continua sa genereze evenimente pana la inceputul lunii iunie. Prudenta maxima; nu raspundeti la provocari, nu amplificati disputa cu gesturi, initiative, cuvinte sau demersuri inutile.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, parintii vor fi obligati sa se implice, mai mult decat in alte dati, in problemele ridicate de cresterea, ingrijirea sau educarea copiilor. Nevoie de stabilitate afectiva intensificata de faza Lunii Noi din Taur, din ziua de 26 aprilie.

Pe 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator, corespunzatoare celor doua case ale banilor, pana in noiembrie 2018.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...