Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, nemultumiri provocate nativilor de prietenii care nu sunt politicosi, care-i barfesc, le submineaza statutul in grupul de cunoscuti sau chiar ii tradeaza prin desolidarizare, indiscretii, rea-credinta.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, Capricornii vor simti din plin nevoia de a da o replica categorica acelor persoane care le-au incalcat drepturile. Desi planul lor graviteaza in jurul notiunii de justitie, morala, dreptate, legitimitate, conotatia este una de rafuiala si chiar de pedeapsa.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei si le va dinamiza casa a X-a a ridicarii in rang social sau profesional. Aspectul ii favorizeaza pe cei tineri carora le inlesneste debutul, afirmarea, succesul, postura de pionierat in spatiul public.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului si va complica aspectul deja configurat de perechea Jupiter/Mercur in Scorpion. Nativii ar trebui sa-si reprime tendinta de a comunica prea repede si prea sincer cu nou intratii in cercul lor de prieteni; buna lor credinta si deschiderea sufleteasca le poate provoca, in 2017/2018, destule necazuri din cauza lipsei acelora de caracter.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, Capricornii vor avea tendinta de a fi rezervati, prudenti, responsabili dar extrem de motivati sa se lupte pentru casa lor, averea lor, familia lor si, evident, profesia sau imaginea lor publica.

Pe 27 octombrie, dupa ora 15:49′ surprize de natura baneasca; unele pot fi provocate de un prieten.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...