Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 21 noiembrie se contureaza premisele unei zile favorabile pentru dialog, asimilare a unor informatii sau a unor avertismente blande, prietenesti cu privire la felul in care acesti nativi ar trebui sa inteleaga misiunea lor, mecanismul de a produce progresul in viata si cariera lor. Pe 22 si 23 noiembrie se accentueaza o serie de aspecte ce privesc imaginea publica, succesul sau notorietatea lor. Unele aspecte sunt stringente, altele doar deranjante. Totusi, acest tranzit are capacitatea de a sublinia conexiunile logice cu relatiile de familie.

Surprizele sunt de natura sa completeze sau sa radicalizeze un peisaj personal pus la incercare de dificultatile si neplacerile provocate de prezenta Lunii Negre si a planetei Marte in casa a X-a. Pe 24 si 25 noiembrie, relatiile afective pot trece prin momente menite sa croiasca o albie de normalitate.

Unele nazuinte trebuie sa se armonizeze cu viata interioara sau cu o ierarhie sentimentala si sa tina sub control necazurile personale sau dificultatile acestei etape de viata. Cu toate acestea, impulsul stabilizator tine de o stare de spirit sau de un moment de luciditate si mai putin de actiune, de fapte.

Pe 26 si 27 noiembrie, pe cele doua case ale sanatatii se instaureaza o dorinta puternica de dialog al nativilor cu un medic sau de confruntare a lor cu realitatea (analize, investigatii). Tranzitele acestui rastimp mai privesc relatiile de munca (slab influentate) si sectorul ascuns, secret sau enigmatic al existentei Capricornilor.

De curand, in acest sector si-a inceput tranzitul Saturn, stapanul destinului si guvernatorul lor care, din 22 noiembrie, va primi, timp de o luna, forta revelatoare a Soarelui si a Lunii Pline din 26 noiembrie, dandu-le astfel posibilitatea unei intelegeri profunde a experientelor neasimilate, pana acum, pe de-a-ntregul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...