Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 mai, Capricornii nu se vor simti in largul lor in preajma unor prieteni si cunoscuti care nu le mai inspira nici increderea, nici simpatia de alta data sau care, prin intreaga lor atitudine, le ofera motive intemeiate sa se teama de ceea ce ar putea intreprinde, spune sau initia in defavoarea lor.

Aburii conflictului sau ai razbunarii se intrezaresc printre cuvinte si aluzii. Daca pe fondul tranzitului Lunii aceasta este doar o stare de spirit de moment, din pacate, tot din aceasta zi, temerile lor ar putea deveni, oricand, pana la jumatatea lunii februarie 2017, realitate.

Luna Neagra va intra in acest sector zodiacal si va destructura multe dintre relatiile vechi, indiferent cat de bune sau de stranse ori de profitabile au fost ele la un moment dat. Pentru Capricorni, nu se va pune problema sa fie prudenti ci vigilenti. Acestei secvente i se va adauga lucrarea plantei Marte, care va reveni in Scorpion, in casa a XI-a, unindu-si fortele, pana pe 2 august 2016, cu Luna Neagra.

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), vibratia fazei de Luna Plina le va da un plus de energie si de tarie de caracter. Luna Plina se va construi pe axa celor doua case ale sanatatii, de aceea, un plus de grija pentru organism, in aceasta perioada, este bine venita.

Principalul risc vine de la stres, enervare, stare de tensiune psihica, hipertensiune, circulatia sangvina periferica anevoioasa, efort fizic prelungit, imprudente. Nu sunt excluse, evenimente care sa dea o coloratura noua felului in care se va desfasura munca lor, pe fondul unor restructurari institutionale sau al unor decizii personale (demisie, schimbare a locului de munca, obtinerea unui al doilea loc de munca) ipostaze favorabile generate, din 24 mai, de prezenta planetei Venus, in casa a VI-a a muncii.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), nativii vor avea mai multa rigoare interioara, mai multa determinare si se vor inarma cu tenacitate si ambitie pentru a depasi obstacolele de moment. Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, discrete surprize banesti sau neconcordante care se vor rezolva, o data sesizate, destul de repede.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...