Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), dezamagiri sau enervari provocate de prieteni su apropiati care au tot felul de idei ascunse si interese personale si care incearca sa se foloseasca de nativ.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, numeroase planuri, de cele mai multe ori rezonabile, corecte sau justificate prin raportarea la modul lor de viata ori la situatia in care se afla. Dorinta lor este de a construi un drum personal, de a limpezi o problema anapoda care treneaza in viata lor. Chiar daca, in plan practic nu vor fi prea eficienti, in plan mental, lucrurile se vor clarifica iar ideile se vor aseza, fiecare la locul lor.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, Luna le va tranzita semnul zodiacal natal si va fi un aliat de nadejde in efortul lor de a ramane calmi, stabili, echilibrati in fata unor evenimente din viata lor. Alaturi de Mercur, Luna le va spori cota de logica, de corectitudine si de adecvare in tot ceea ce vor decide sa faca de acum incolo desi, acest lucru nu e usor de pus in practica din cauza opozitiei Uranus/Jupiter care priveste casa familiei, a patrimoniului personal dar si casa realizarii prin profesie. Capricornii mai au de luptat cu piedicile pe care aceste doua planete le ridica, punandu-i la incercare.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), se anunta surprize financiare, banesti sau materiale, de la caz la caz, in functie de conditia fiecarui nativ. Surprizele sau ineditul unor evenimente poate continua pe 28 ianuarie, cand, pe casa banilor din munca proprie sau a altor tipuri de beneficii si venituri, se va produce faza Lunii Noi, care va schimba datele problemei. Excelenta ramane casa a III-a a comunicarii, invataturii sau a deplasarilor care permite mici satisfactii, mici noroace sau ipostaze favorabile solutionarii unor aspecte de viata personala pe calea dialogului si a bunei intelegeri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...