Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a IV-a a relatiilor cu familia din care provin este intens solicitata, de acum in acolo, pentru niste saptamani. Zilele de 21 si 22 sunt cel mai greu de administrat, pentru ca acolo un fel de tornada pune la incercare rezistenta unitatii de familie.

Fie problemele lor se reflecta asupra intregii familii, fie, invers, cineva apropiat trece prin clipe de incercare. In unele ipostaze nu se intampla nimic concret, dar membrii de familie se iau la cearta pentru ceva (interese, sentimente etc.) si comit gesturi radicale provocand replici pe masura. Luate la manie, acestea nu sunt nici pe departe cea mai buna solutie. O serie de relatii astrale instaurate de mai mult timp continua sa functioneze in regim drastic, generand consecinte de tot felul, in functie de locul si rolul fiecaruia in societate, dar in toate cazurile avand coloratura “fortei destinului”.

Zile care sporesc aceasta vocatie astrala 27, 28 februarie si dimineata zilei de 1 martie, cu sau fara implicarea unei cauze juridice ori a unui context procesual. Discutiile pe tema banilor incep sa fie din ce in ce mai stanjenitoare; ele vor continua inca aproximativ 15 zile. Casa comunicarii este negativ influentata de astre, punandu-si amprenta pe felul de a gandi, vorbi, raspunde sau interveni intr‑o ipostaza publica a nativilor: zile in care “gandul cel rau” isi face de cap – 26, 27 februarie si 1 martie 2015.

Specificul astral al perioadei cuprinse intre 25 si 27 februarie se poate concretiza pentru unii in registrul sanatatii, cu discrete afectiuni sezoniere sau cu manifestari ale unor boli mai vechi; pentru altii, aceeasi ipostaza astrala se poate exprima mai bine in regimul relatiilor de la locul de munca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...