Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, Capricornii vor manifesta tendinta de a se impaca bine cu toata lumea. Pentru unii, prioritatea momentului va fi invatatura sau gasirea celui mai adecvat mod de a se exprima pe sine, de a-si gasi si cultiva vocatia.

Pe 20 mai, Soarele va intra in casa muncii si, timp de patru saptamani, va crea numeroase situatii favorabile pentru activitatea curenta sau pentru posibilitatea de a se angaja (daca sunt liberi de contract) ori de a accepta propuneri de colaborare. Din punctul de vedere al sanatatii, tranzitul Soarelui prin acest sector va avea un efect benefic, de revigorare a organismului, permitandu-le celor suferinzi sa suporte mai usor un tratament solicitant, celor operati sa se vindece mai repede sau altora, intr-o alta ipostaza, sa se lamureasca asupra afectiunii de care sufera, dupa o perioada de dubii si erori de diagnostic.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, pe directia familie/patrimoniu/avere situatia se precipita, se inrautateste. Posibile certuri violente. Nota generala este de agresivitate, de ostilitate; se pot profera amenintari, se pot lua, de o parte si de alta a “combatantilor” masuri de intimidare sau recurge la gesturi de forta. Fireste, nu este nota generala in care vor intra toti cei nascuti in Capricorn. Aceleasi ipostaze drastice (vorbim casele IV-V, respectiv de axa Berbec/Balanta, pe care evolueaza cei doi Benefici in opozitie, obstructionati de Uranus si Pluton), se pot manifesta acut, din cauza Lunii Noi din 25 mai, in domeniul profesiei, functiei sau rolului social.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai, dupa-amiaza, dialogul parinti-copii poate evolua constructiv.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, schimbari (constrangeri?) in regimul muncii si al salarizarii. In planul sanatatii, doar in aceste doua zile, posibile tulburari legate de fiziologia bratelor si mainilor; risc de fracturi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...