Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Capricornul va primi influxurile Soarelui si ale planetei Marte incepand cu 21 iunie seara si, respectiv, 24 iunie.

Aceste doua planete vor tranzita casa a VII-a a acestor nativi, punandu-i in situatii dificile: optiunile vor fi limitate, constrangerile se vor acumula, stresul ii va impiedica sa vada corect cum stau lucrurile in realitate. De multe ori vor lua decizii sub imperiul unei stari de spirit intens traite, dificil de controlat (enervare, spaima, plans, mila, frica etc.) sau sub o impresie de moment creata de o situatie pe care nu o inteleg corect.

Momentul, care va dura mai multe saptamani, nu este favorabil nici unui tip de negociere de contract, renegociere a termenilor unei intelegeri, a unei initiative de despartire (divort) sau iesire dintr-o asociere, afacere, colaborare, si complica tabloul general sub semnul caruia se desfasoara un proces, o audiere.

Nu este momentul sa se renunte la nimic, nu este momentul sa se abandoneze nimic chiar daca situatia e complicata. Pe 20 si 21 iunie nativii vor fi obligati de imprejurari sa faca o serie de gesturi necesare administrarii sau intrarii in posesia unor bani sau bunuri materiale, beneficii si avantaje care le-au fost acordate la un moment dat.

Intre 22 si 24 iunie dimineata, unii pot fi lucizi, pot avea ceea ce se cheama “ochiul campului”, dar concluzia la care ajung nu e linistitoare. Din 24 iunie dupa-amiaza pana pe 26 iunie seara, urmeaza niste zile alunecoase, cu multe derapaje, cu tot felul de fente ale celor cu care nativul intra in contact si care il pot sicana sau submina. Tendinta generala este de mentinere la suprafata cu orice pret si de a face fata provocarilor cu diplomatie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...