Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie “vedeta de cinci stele”. Pe sectorul Capricorn se petrec toate evenimentele astrologice majore ale saptamanii viitoare.

Primul element pozitiv al acestei schimbari de registru provine de la Soare care intra in semnul lor zodiacal natal. Apoi vine faza de Luna Noua, intr-o pozitie de exceptie care are loc pe 22 decembrie. Au patru si, la un moment dat, cinci planetele pe sectorul natal ceea ce indica o viata agitata, multe provocari, multe incercari, multe renuntari, multe tensiuni. Sunt numeroasele aspectele care se fac pe harta cerului lor si care nu sunt simplu de indurat si nici de administrat public dar, mai ales, personal. Patrimoniul casa, relatiile de familie sunt intr-o pozitie critica, iar fenomenul astrologic este in plina evolutie. Atentie la declaratiile sau marturisirile care se fac intr-un context public sau oficial. Conlucreaza la reconstructia destinului.

Pe 24/25 decembrie banii sunt o problema nu doar fluctuanta ci, in unele cazuri, cu o evolutie surprinzatoare, ce poate capata o tenta alarmanta. In ciuda unui efort de luciditate, de apel permanent logica si la ratiune, starea interioara a unora va fi alterata de ganduri si framantari. Saturn va intra pe 23 decembrie in casa a XII-a. Pozitia este una subtila si deseori dramatica, activand ceea ce se cheama “justitia imanenta”. De asemenea, ea va juca un rol, mai ales in cazul celor maturi, la activarea unor boli genetice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...