Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 20-26 August 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), multe convingeri personale, un sir intreg de sentimente amestecate, uneori neclare lor insisi, ii pot face pe Capricorni sa oscileze ori de cate ori vor fi somati sa dea un raspuns clar, sa se exprime fara echivoc. Tactica lor – nu foarte buna – va fi sa ocoleasca raspunsul, sa nu se implice direct printr-o formulare transanta. Aceasta eschiva, in afara nedumeririlor firesti, poate ridica semne de intrebare cu privire la justa informare sau intelegerea corecta a situatiei pe fondul careia se pronunta nativul. Ar mai fi de luat in calcul, pentru cei care trebuie sa pronunte unverdict, conflictul interior intre convingerile personale si reticenta de a le exprima public.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, Capricornii sar putea vedea obligati sa rezolve chestiuni marunte, de ordin casnic, provocate de avarii sau stricaciuni inerente dar urgente.

Pe 22 august Soarele va intra in casa a IX-a si va da o intensitate speciala, mistuitoare in unele cazuri, tuturor proceselor interioare (amintiri, estimari, reevaluari, concluzii, decizii, etc.) care tin de conceptia de viata, crezul religios (impartasit sau nu pana la aceasta data), convingerile politice, idealul personal de viata. Calatoriile pot sta sub semnul razgandirii, reconfigurarii perioadei si locului de desfasurare.

Pe 23 si 24 august, unele persoane nascute in aceasta zodie vor cauta sa compenseze tristetile si neimplinirile de moment cultivand placeri care sa-i conecteze la energiile benefice ale naturii, cautand linistea unei cabane la munte, aerul curat dintr-un sat departe de civilizatie, s.a.m.d.

Intre 25 si 26 august, preocuparile lor discrete dar urmarite constant, privesc controlul asupra unei situatii care se desfasoara intr-un plan secund, acoperit de enigma sau taina ori dincolo de capacitatea lor de a afla intregul adevar. Efort de descifrare a unui mister.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...