Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, perioada de solicitare intensa, de munca, de stres, de ingrijorare si de oboseala.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, posibile surprize banesti, unele sub forma vestilor si a informatiilor care modifica o stare de lucruri alteori, doar a zvonurilor. In general, ele il vor alarma pe nativ, mai ales daca este vorba de acte normative care ar trebui sa intre in vigoare in curand.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, dialogurile nu vor fi nota favorabila a acestei perioade marcate de faza Lunii Pline in Pesti care priveste axa caselor III si IX si care poate atrage o serie de evenimente ce tin de noutate. Alteori, o serie de initiative sau discutii preliminare se pot perima in cateva ore pe fondul unor obiectii serioase sau corelari pertinente cu datele realitatii. Rastimp defavorabil calatoriilor. Atentie la continutul unor informatii scrise pe care nativii le pot primi (comunicate, instiintari, notificari) care pot contine erori de date, cifre, nume pe baza carora s-au luat sau se vor lua decizii importante. Aspect delicat pentru cei care vor sustine examene.

Pe 5 septembrie, la ora 12:35′, Marte va intra in zodia Fecioarei si va avea meritul de a introduce un strop de masura in initiative. Procesele mentale vor fi mai stabile, concluziile mai chibzuite iar obiectivitatea sporita.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, preocupari domestice, casnice legate de modul de a locui (confort, reparatii, achizitii), de aspectul legal (contacte de inchiriere, de vanzare, de uzufruct). Totusi, exista o seama de necunoscute care vor influenta sau, de la caz la caz, vor conditiona o serie de masuri legale, oficiale, mai ales daca in joc intra o donatie, un cadou, un testament, un litigiu succesoral: avem de-a face cu saisprezece trigoane pe semne de Foc, ce nu vor ramane fara urmari, pe termen scurt, in acest zile, sa pe termen lung, pana la sfarsitul anului 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...