Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 19 septembrie este nesemnificativa din punct de vedere astral. In restul zilei, apoi pe 20 si 21 septembrie, este un prilej favorabil unora de a se intari sufleteste, de a se mobiliza in vederea unei situatii complexe din viata lor, pentru care au nevoie de “barbatie si curaj”.

Tranzitul acestor zile este unul favorabil pentru a-si gasi, prin analiza interioara, dreapta cumpanire fata nevoile lor, fata de adevar si fata de calea cea mai indicata ce trebuie adoptata. Intre 21 septembrie dupa-amiaza si pana in seara zilei de 23 septembrie, se distanteaza fata de evenimentele din jur cu miza mica, intorc spatele secventelor facile de viata si se concentreaza pe o serie de prioritati.

O meditatie profunda, responsabila lucida care, chiar daca ii va conduce la concluzii incarcate de amaraciune, nu-i destabilizeaza, pentru ca ei vor reusi sa separeu multe detalii din vartejul in care traiesc si sa incerce sa faca o conexiune cu viitorul. Restul e de competenta unei “inginerii existentiale” in care ei sunt mesteri.

Intre 24 si 25 septembrie pot aparea surprize de ordin banesc ce cade in responsabilitatea. Pot gasi o solutie, cum se spune in folclorul urban actual, “super”. Pe 23 septembrie, dimineata, Soarele va intra in Balanta si va activa toate aspectele de viata ce privesc valorificarea superioara a meseriei, cariera, notorietatea, functia, demnitatea etc. Chiar din prima zi, el va opera puternic si vizibil si va scoate la iveala si ce e bun si ce e vulnerabil.

arte va intra pe 25 septembrie in casa invataturii, a relatiilor cu strainatatea si va produce efecte – mai intai intr-un plan administrativ, organizatoric, asupra unor decizii, mai ales in cazul celor care au plecat din tara sau intentioneaza sa faca asta, stand sub semnul pragmatismului si rezonabilitatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...