Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, banii si bunurile materiale pot trece prin clipe tulburi. Evenimente de ultima ora, situatii neprevazute, pot crea premizele unor motive reale de ingrijorare cu privire la o solutie pentru platile si cumparaturile necesare. Etapa trebuie atent controlata pentru a nu amplifica aria consecintelor.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a XII-a de unde, alaturi de Mercur si Saturn, le va da numeroase motive de a “pune tara la cale”. Planuri, proiecte…in mintea lor, pentru o luna, va fi un adevarat “santier”.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, universul convingerilor si al idealurilor personale va impune nevoia de ordine si claritate: celebrul adagio “acum trebuie sa am mintea limpede” va fi deseori invocat si resimtit ca atare, in clipele de cumpana. Poate, de aceea, unii nu se vor pierde in conversatii si in intalniri sau suete. Dialogul cu acesti nativi va fi unul limitat la strictul necesar.

Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, Capricornii vor trece prin momente mai mult sau mai putin dificile, in functie de varsta si raspunderile sau misiunile ce le revin fata de ei, de familia lor sau care le incumba prin functie si profesie.

Este de retinut ca, pe 25 noiembrie, se va construi un Careu in T, cu varful de scurgere pe semnul lor zodiacal, in care, Pluton si Venus, in conjunctie la 15 grade Capricorn, vor face o dubla cuadratura, la grad perfect, cu Jupiter in conjunctie cu Luna, din casa a X-a, de unde si intensitatea acestei rezonante astrale.

Careul se va risipi a doua zi insa cuadratura principala, dintre Pluton si Jupiter, va ramane activa inca multe zile. Ea se va reface la sfarsitul lunii martie si apoi in perioada mai – iulie 2017. Tot in preajma zilei de 25 noiembrie, un gand nerostit, un plan ascuns, o manevra numai de ei stiuta, privitoare la avere se poate contura clar, in detaliu, pe fondul unei informatii de natura juridica (legislativa).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...