Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 19 si 20 martie pot trece fara evenimente speciale pentru cei mai multi dintre nativi. Unii, daca viata lor este mai complicata, se pot enerva dintr-un motiv financiar care priveste rudele sau relatiile care nu pot fi afisate in mod deschis (relatii discrete, secrete etc.).

Nota generala va fi, in astfel de situatii, un gest energic – ceea ce se cheama “mana forte” – menit nu doar sa impresioneze ci, mai ales, sa rezolve, scurt si repede, o neregula. Intre 21 si 23 martie dimineata, mentalul celor mai multi Capricorni pare cotropit de tot felul de idei: unele clare, altele confuze, unele corecte, altele gresite, unele bazate pe experienta si dovezi materiale, altele bazate pe impresii si reactii emotionale.

Dialogul cu acesti nativi, pe un astfel de fundal astral, va fi evident, unul contraproductiv, dificil si va aprofunda erorile in care se zbate Capricornul sau oscilatiile lui de rationament. De aceea, etapa este de evitat pentru prezentarea la audieri, examene, probe practice (mai ales pentru obtinerea carnetului de sofer!).

Fireste, si deplasarile sunt pandite de nereguli, incurcaturi, confuzii (se greseste ruta, se pierde timpul, se pierde trenul, se strica ceva la masina etc.).

Intre 23 martie dimineata si 25 martie, Capricornii se vor confrunta cu Luna Plina si cu Eclipsa de Luna pe casa a X-a a cerului lor de nastere, ceea ce isi va pune amprenta, chiar daca nu imediat vizibil, pe viata publica, pe cariera, pe imagine sau pe aspiratiile lor, daca sunt tineri. Cele mai afectate vor fi femeile care apartin acestei zodii.

Impactul acestui moment astral se poate indrepta si spre casa a IV-a: rude, casa, avere, trai si mod de a locui. Tot cu acest prilej, se poate instala un reper socio – profesional greu de dislocat si de depasit, de care nativii se vor lovi, pana la anul, cand se va produce viitoarea Luna Plina in Balanta, care va incheia etapa declansata pe 23 martie 2016

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...