Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai important semn zodiacal al momentului, prin multiplele aspecte astronomice si astrologice in care este implicat. Astfel, din 22 decembrie, Capricornii vor avea parte de influxurile Soarelui prin casa I, a personalitatii dar si a constitutiei lor fizice. Va incepe, din acea zi, o perioada de 30 de zile, in care se vor putea imbaia in cele mai favorabile efluvii astrale.

Din 22 decembrie, Mercur si Pluto vor intra, in relatii dificile, de cuadratura cu Uranus, Marte si Luna Neagra care, pe19 si 20 decembrie, vor fi sporite in efectul lor, de Luna in tranzit prin Berbec, motivand, intr-un chip greu de acceptat, tot felul de reactii, replici si initiative ale unor membri de familie.

Capricornii vor avea senzatia ca sunt nedreptatiti si ca acestia le complica existenta fara vreun motiv real, doar din ambitie. In planul relatiilor oficiale, al imaginii, al profesiei, Marte si Luna Neagra subrezesc casa a X-a, obligandu-i pe nativi sa adopte o strategie de ultima ora, pentru a se apara sau pentru a limita efectele unor atacuri, acuzatii si conflicte ce pot apare la tot pasul.

Pe 21 si 22 decembrie, spiritul lor se calmeaza intrucatva. Ei fac efortul de a se stapani, de a ramane lucizi, de a gandi cat mai limpede, de a nu se grabi in deciziile majore.

Pe 23 si 24 decembrie pot initia dialoguri utile, inteligent conduse, pe chestiuni de munca, autoritate, metoda, eficienta etc.; se pot exprima in chestiuni profesionale superioare, in public, in scris, intr-un cadru oficial (congres, conferinta, intrunire publica), dar, pentru asta, trebuie ca ei sa se afle deja intr-o postura de autoritate si demnitate socio-profesionala recunoscuta.

Pe 25 decembrie este posibil ca, la urechile lor, sa ajunga ipoteza unor conditii de desfasurare a unui contract, a unei colaborari sau a unui parteneriat, care sa-i puna pe ganduri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...