Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 19-25 August 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, se va mentine activ un aspect instaurat in urma cu cateva saptamani care creeaza o neintelegere sau, de la caz la caz, o furtuna relationala in al caror tumult intra rudele, sotul/sotia, afacerile, averea, casa, profesia.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, se va naste un conflict de interese in jurul unui avantaj material, a banilor sau bunurilor pe care nativul si le doreste. Nuanta nu este insa doar de tracasare birocratica ci si de conflict interuman care, la sfarsitul saptamanii, poarta amprenta surprizelor si contradictiilor greu de rezolvat. Rezolvarea lor este impiedicata de factori necunoscuti; o prima dezvaluire sau intuire a lor, ca un fel de preaviz, va fi posibila saptamana viitoare pe fondul marcajului astral al Lunii Noi in Leu (in casa a VIII-a) dublate de o eclipsa totala de Soare, din ziua de 21 august, moment cand vor fi active si trigoanele dintre Saturn/Luna Neagra si Marte/Sensul vietii. In ciuda statutului lor “teoretic” pozitiv, ele vor insuma energiile a trei malefici pe care ii va pune in relatie cu Uranus, al patrulea malefic (in tranzit prin casa a IV-a a familiei si a averii), generand situatii dintre cele mai stranii.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, universul gandurilor superioare, a studiilor inalte, va fi “maturat” de analiza atenta si critica a nativilor care vor avea prilejul sa asimileze mai incet dar mai metodic cunostintele necesare. La inceputul zilei de 23 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei (casa a IX-a) si le va da suportul mental necesar unui efort de cercetare, aprofundare, asimilare a informatiilor.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, nativii vor oscila intre mai multe variante de activitate profesionala. Nici una nu-i va atrage in mod special iar criteriul de triere a acestor ipoteze il va reprezenta avantajul material ce ar decurge din alegerea uneia sau alteia dintre ele.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...