Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, evenimentele legate de specificul casei a XI-a (sperante, proiecte, apartenenta la un grup de prieteni sau la structuri socio-profesionale) se vor contura cu mai multa sau mai putina pregnanta in functie de marcajul pe semnul Scorpionului din harta nasterii unui Capricorn; ele ar putea fi precipitate sau amplificate de Luna Noua in Scorpion din 22 noiembrie, care ar putea scoate la iveala aspectele vulnerabile, alarmante sau doar neplacute dintr-o relatie.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, amalgam de situatii importante, urgente in rezolvarea unei (unor?) chestiuni oficiale sau de natura juridica ori legala. Se vor confrunta, in acest joc de intentii si decizii, interesele personale, cu felul de a le sustine si rezolva. Luati pe sus de tumultul sau precipitarea evenimentelor, nativii nu trebuie sa se piarda cu firea si sa spuna mai mult decat trebuie ori sa exagereze cu respectarea unor conditii care, la o analiza atenta, se vor dovedi a fi niste chichite sau niste capricii.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, Luna va tranzita zodia Capricornului si le va da nativilor apartinatori acestei zodii rabdare, luciditate, calm, atentie la detalii si putere de concentrare. Totusi, in functie de contextul personal de viata al fiecaruia, unii vor trebui sa traga aer in piept inaintea unei confruntari neplacute, altii vor trebui sa abordeze cu curaj o situatie complicata sau nedreapta din viata lor; ideea generala este de a limita pierderile si de a contracara situatiile neprevazute.

Pe 22 noiembrie, Soarele va intra in zodia Sagetatorului, respectiv in casa a XII-a, si va inlesni identificarea unor planuri ascunse, care vor explica natura ori directia dinspre care au vin blocajele cu care se confrunta.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, o chestiune baneasca dublata de o surpriza se pot conditiona reciproc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...