Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, moment cand, in taina si linistea noptii, Capricornii vor analiza comportamentul unui cunoscut. Daca, pentru un moment, au avut o senzatia ca aceia nu au educatie, in urma acestei analize, vor ajunge la concluzia ca, de fapt, atitudinea acelora reflecta nu doar lipsa de caracter ci si intentiile lor dubioase si vor decide sa rupa legaturile de prietenie cu ei.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, strategii numai de ei stiute. In ziua de 20 martie, Soarele va intra in casa a IV-a, casa familiei, a locuintei, a gospodariei, a bunurilor funciare, imobiliare, a averii si a patrimoniului personal sau in devalmasie. Aceasta casa, tranzitata de trei planete, se va incarca si cu tranzitul solar si va pune un accent greu, intr-o etapa, pana la inceputul lunii iunie, intr-o a doua etapa pana in septembrie, pe existenta acestor nativi. Un prim avertisment, indicand directia unde s-ar putea manifesta aceasta tulburare sau o mostra din ceea ce va urma, ar putea sa se produca in jurul datei de 24 martie, cand stresati, enervati sau depasiti de situatie si cu “nervii la pamant”, Capricornii ar putea face o greseala.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, perioada solicitanta, cand cei nascuti in acest semn ar trebui sa se inarmeze cu rabdare si calm pentru a depasi provocarile, atacurile personale, eventualele pagube sau riscurile legate de statutul lor profesional. Cel mai prost aspectata, din registrul planetar, va fi planeta Mercur, patronul, printre altele, al comunicarii dar si al negocierilor, tranzactiilor, vanzarilor si cumpararilor.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, surprize in plan financiar sau idei originale menite sa conduca la o solutie baneasca. Atentie sporita cu privire la functia unora care e ravnita: e suficienta o vorba in plus, dar proasta, ca sa darame esafodajul profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...