Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Iunie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 18-24 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), casa enigmelor si a necunoscutului, a tainelor si a motivatiilor kharmice este luata cu asalt. Dinspre casa a XII-a pot porni o serie de impulsuri interioare care pot alimenta un comportament rebel sau reactii bruste.

Luna Plina din ziua de 20 iunie va solicita casele VI – XII, dand celei din urma vocatia de a scoate la suprafata suparari mocnite, revolte inabusite sau dorinte nerealizate. La toate acestea se va adauga impactul opozitiei Mercur/Saturn, aflata la apogeu (grad perfect) in acea zi, care va da frau liber resentimentelor sau dorintelor reprimate. Impactul acestei faze se va reflecta si asupra sanatatii. Se vor putea inregistra dialoguri pacient-medic in contradictoriu, primii respingand o anumita abordare a bolii sau refuzand sa mai urmeze un tratament care s-a dovedit ineficient. Alte discutii se pot invarti in jurul unui diagnostic.

Capricornii vor fi enervati de imposibilitatea stabilirii cu precizie a cauzei unei suferinte organice. A se evita interventiile chirurgicale in ziua de 20 iunie (cu o marja de toleranta de o zi in minus si in plus), aspectul astral permitand abordarile medicale superficiale, nejustificate, gresit aplicate, ceea ce ar necesita o schimbare din “mers”, chiar in timpul operatiei, a strategiei chirurgicale sau ar impune o interventie ulterioara, reparatorie.

Nici sectorul “munca si salarii” nu scapa de acest tavalug. Desi, nota generala este de agitatie, de neliniste, de discutii, de alarma justificata sau exagerata de zvonistica, totusi, e de retinut orice detaliu care reprezinta un semnal de alarma justificat.

Intre 20 iunie (dupa-amiaza) si 22 iunie, preocupari legate de bunul plasament al persoanei lor pe fondul unor parteneriate si colaborari. Intentiile de a reforma viata in doi vor ingheta, pentru o luna, pe fondul tranzitelor care vor scoate in evidenta laturile subrede ale oricarei initiative sau riscurile ulterioare. Nu va hazardati sa semnati acte, documente si angajamente in nici o privinta.

Intre 23 si 24 iunie, posibile surprize banesti sau gasirea unei solutii inteligente pentru a iesi din impas.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...