Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Marte din casa a VII-a le da Capricornilor strangeri de inima. Unele vor avea ca motivatie preocuparile legate de imagine, cariera (22 – 24 iulie), altele vor fi provocate de familia din care provin (24/25 iulie).

Pe 18 iulie gandurile lor se invart in jurul notiunii de bani si avere motivata de trairi scurte dar intens resimtite, cum ar fi orgoliul, ambitia, vanitatea; acestea ii imping sa ia decizii excentrice sau exagerate legate de nivelul de trai, de confort, de etalare.

Apoi, schimbandu-se registrul astral, li se schimba si lor parerile si li se reorienteaza prioritatile astfel ca, intre 19 si 21 iulie, mai ales pe fondul intrarii planetei Venus in semnul de pamant armonic cu semnul lor, Capricornul, nativii vor nazui si spre altceva decat siguranta financiara si intrarea in posesia unor bunuri.

Ei vor dori sa-si gandeasca sau sa-si refaca o cariera ce nu-i multumeste in stadiul actual. Premizele sunt bune, ei putand intrand contact cu institutii de renume, mult mai bine plasate in ierarhia socio- profesionala, abordand de acolo persoane care ii pot ajuta in organizarea demersurilor necesare.

Intre 22 si 24 iulie dimineata, ei fac figura publica de pacifisti, de mediatori, de impaciuitori. Toate gesturile si initiativele lor sunt menite sa alunge conflictele si disconfortul de la locul de munca sau din ipostazele publice la care ei participa. Pe 23 iulie, Soarele si Mercur vor intra in casa lor a VIII-a, cea a avantajelor materiale in relatie cu altii, punand un accent profund pe tot ceea ce inseamna materie si beneficiu, pentru aproximativ o luna, timp suficient pentru unele rezolvari, macar a celor legate de acte oficiale, cat se va mai afla in acea casa Jupiter, adica pana pe 11 august 2015.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: